Om

STYRKA
KONTEXT

OCH

Startades i Februari 2020 av Mattias Sjöberg i Örebro med ambitionen att hjälpa fler människor till bra träning och träningsupplägg, samt till god hälsa. Detta kombineras med en strävan efter att förstå helhetsbilden av vad träning och hälsa innebär och att de hör ihop. Din träning kommer påverkas av hur ditt liv ser ut utanför träningen, det är en mycket väsentlig del vi tar stor hänsyn till.
Namnet Styrka och Kontext är framtaget för att precis få in den helhetsbilden av vad vi anser träning och hälsa handlar om. Där ”styrka” står för det vi gör när vi tränar och ”kontext” står för den övergripande situation utanför träningen. 

Med detta som grund strävar vi efter att jobba evidensbaserat för att få så bra resultat som möjligt!

image.png
IMG_4929.JPG

Om mig

Jag heter Mattias Sjöberg och är 22 år gammal och bor i Örebro. Jag har själv spelat fotboll i över 10 år innan mitt egna intresse gick över åt att ägna mer tid till fysträning och hälsa. 

Min tanke om all form av träning handlar om att se till helheten av en persons övergripande situation (personens kontext). Det betyder alltså att ta hänsyn till både träningen och hur livet ser ut utanför träningen. Med den forskning som finns framkommer det allt mer om hur viktig helheten är för att få bra respons i en persons träning.

Hur din träning eller ditt träningsupplägg ska se ut är något jag vill hjälpa dig med, genom våran kommunikation strävar vi efter att tillsammans komma fram till vad som är nycklarna för att din träning och hälsa ska bli så bra som möjligt. 

Mina utbildningar

Personlig tränare steg 1-3, by The Academy. 

Evidensbaserapad praktik grundkurs(Fotled och knäled)

Evidensbaserad praktik steg 1(Höftled)

Evidensbaserad praktik steg 2(Ryggrad)

Evidensbaserad praktik steg 3(Axelled och skulderblad)

Evidensbaserad praktik steg 5(Armbågsled och nacke)

Evidensbaserad praktik(Fysträning)

Anki Sundin kostrådgivarutbildning

Idrott, Tränarskap med inriktning mot fotboll (pågående)